VIDEO Erslan se ozlijedio sat vremena uoči UFC debija. "Odustajanje nije bila opcija"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI borac Ivan Erslan poražen je u svom prvom meču pod okriljem UFC-a od Moldavca Iona Cutelabe. Jedan sudac smatrao je da bi pobjeda trebala pripasti 32-godišnjem Hrvatu, ali su dvojica dala više bodova dvije godine mlađem suparniku, koji se već godinama bori u najvećoj borilačkoj promociji.

Nažalost po Erslana, planove u debitantskoj UFC borbi poremetila mu je ozljeda koje se dogodila samo sat vremena uoči borbe. Fightroom je otkrio da je Erslanu iskočilo koljeno, koje mu je nakon pola sata namješteno, ali se ista ozljeda ponovila i tijekom borbe.

"On će prvi reći kako nema mjesta izlikama ni isprikama, zato je i nakon ovoga ušao u UFC kavez. Znao je Ivan Erslan koliko mu to znači, ali, nažalost, opet nije imao sreće... Oko sat vremena prije meča ispalo mu je koljeno, ali odustajanje nikad nije bila opcija. Pola sata trebalo je za namještanje koljena, ispalo mu je opet u drugoj rundi, ali lavovski je odradio meč do kraja i pokazao pravo, ratničko srce. Ponosni smo, majstore", objavio je Fightroom uz video na kojem se Erslanu tretira spomenuta ozljeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.