VIDEO Fantastični Kramarić zabio četvrti gol u dvije utakmice

Foto: Profimedia

EINTRACHT je pobijedio Hoffenheim 3:1 u Frankfurtu u utakmici drugog kola Bundeslige. Domaćin je poveo golovima Huga Ekitikea iz 24. i Huga Larssona iz 33. minute te se s 2:0 završilo prvo poluvrijeme. Hoffenheim je smanjio zaostatak u 54. minuti, a strijelac je bio Andrej Kramarić.

Gosti su prošli po desnoj strani, otkuda je Čeh Adam Hlozek poslao oštar ubačaj na peterac. Kramarić je pratio loptu te ju je s par metara udaljenosti pospremio u mrežu. Snimku pogotka pogledajte OVDJE. Hrvatski napadač time je nastavio sjajnu golgetersku formu. U prvom kolu postigao je hat-trick u pobjedi nad Kielom (3:2) pa je sada na četiri pogotka u dvije utakmice nove sezone Bundeslige.

Međutim Hoffenheim je kratko imao samo jedan pogodak zaostatka za Eintrachtom jer je Omar Marmoush već u 56. minuti pogodio za 3:1. Bio je to i konačan rezultat. Eintracht je u prvom kolu izgubio od Borussije Dortmund (2:0), dok je Hoffenheim bio slavio nad Kielom.

Grafika: Sofascore

Kramarić je legenda Hoffenheima

Kramarić je tijekom karijere igrao za Dinamo, Lokomotivu, Rijeku i Leicester City. Najveći dio karijere odradio je u Hoffenheimu, za koji je ukupno upisao 287 nastupa, 136 pogodaka i 66 asistencija. Time je postao legenda kluba s kojim ima ugovor do ljeta 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

Također, godinama je član hrvatske reprezentacije s kojom je osvojio srebro i broncu na svjetskim prvenstvima u Rusiji 2018. i Kataru 2022. godine, kao i drugo mjesto u Ligi nacija. Ukupno ima 96 nastupa i 29 golova za Hrvatsku.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.