VIDEO Golčina u Albaniji. Zekićev klub primio jedan od najljepših pogodaka sezone

Screenshot: Twitter

PARTIZANI i Egnatia odigrali su 1:1 u četvrtom kolu albanskog prvenstva. Partizani, čiji je trener Zoran Zekić, poveo je u sedmoj minuti pogotkom Archangea Bintsouke. Gosti su ubrzo izjednačili jednim od najljepših pogodaka sezone. Fernando Medeiros u 22. minuti primio je ispucanu loptu, u zraku je namjestio i puknuo s 30-ak metara. Brazilski veznjak fantastično je pogodio gornji kut za, pokazalo se, konačan rezultat.

Medeiros je 27-godišnji središnji veznjak koji je tijekom karijere igrao za Santos, Botafogo, Vila Novu, Bahio, Ituanou, Confiancu, Audax i Betim u Brazilu. Nastupao je i za portugalski Portimonense, a član Egnatije je od ljeta 2022. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 400 tisuća eura.

Zekić je ovog ljeta preuzeo Partizani nakon što je prošle sezone vodio Slaven Belupo u SuperSport HNL-u. Momčad hrvatskog stručnjaka u tri susreta albanskog prvenstva ostvarila je jednu pobjedu i dva neriješena rezultata te se s pet bodova nalazi na petom mjestu. Vodeća je Tirana s deset bodova i utakmicom više, dok Egnatia ima sedam bodova iz četiri utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.