VIDEO Hrgović prekinuo dugu šutnju. Izgleda neprepoznatljivo

Screenshot: Facebook

FILIP HRGOVIĆ (32) oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon poraza od Daniela Duboisa (27), kojeg je pretrpio 1. lipnja u Rijadu u meču za naslov privremenog IBF-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Najbolji hrvatski boksač tako je porazom u najvećem meču karijere propustio osigurati meč s Anthonyjem Joshuom za svjetski pojas. 

Hrgović je jako aktivan na društvenim mrežama. Ali nakon poraza u meču karijere je zašutio

Nakon četiri mjeseca šutnje, inače jako aktivan na društvenim mrežama, Hrgović se javnosti obratio videom na Facebooku. U njemu izgleda neprepoznatljivo. Kratko podšišanu, urednu kosu, koja je godinama bila jedan od njegovih zaštitnih znakova, zamijenio je dugom i raščupanom. Hrgović sada izgleda kao kad je bio amater u WBC ligi. 

Hrgović se snimio kako tako vraćen korijenima trenira, a video završava porukom: "Ponekad je tišina glasnija od urlika" i uz najavu: "Vidimo se uskoro." Poruka je jasna, ali nije jasno s kim bismo to Hrgovića opet mogli vidjeti u ringu jer se u zadnje vrijeme nijednog borca ne povezuje s njim. 

Šutnju prekinuo snimkom u kojoj je neprepoznatljiv te znakovitom porukom

Podsjećamo, Hrgović je meč karijere u lipnju izgubio u osmoj rundi. Dubois mu je tada otvorio velike rane iznad oba oka. Zato je sudac pozvao liječnika da pregleda Hrgovića. Doktor je procijenio kako je rana prevelika da bi Hrvat nastavio borbu, pa je Dubois pobijedio tehničkim nokautom.

On je prije tri tjedna na Wembleyju u petoj rundi nokautirao sedam godina starijeg sunarodnjaka Anthonyja Joshuu i tako obranio titulu IBF prvaka svijeta. Privremenu je osvojio pobjedom protiv Filipa Hrgovića, a zatim mu je promovirana u pravu.

Dubois je uvjerljivo pobijedio Hrgovića i Joshuu. Hrvat ipak tvrdi da je bolji od njega

Hrgović pak misli da je i nakon ovako uvjerljivih Duboisovih trijumfa bolji borac od njega, svjedoči zadnja izjava prije šutnje koju je sada prekinuo: "Nemam što puno za reći, propustio sam najveću priliku u karijeri. Izgubio sam, i dalje to mislim, od lošijeg borca.

Bio sam uvjeren da ću ga pobijediti, bio sam uvjeren da je ovo moje vrijeme i da se sve posložilo da postanem svjetski prvak. Bio sam pred vratima raja. Zašto se ovo dogodilo, trebat ću malo vremena da razmislim o svemu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.