VIDEO Hrvatski golman debitirao u Bundesligi. Skrivio je gol pa spriječio poraz

Foto: Profimedia

NEDILJKO LABROVIĆ debitirao je u Bundesligi na vratima Augsburga u 2:2 (2:1) domaćem remiju protiv Werdera. Strijelci za domaće bili su Rexhbecaj (16) i Essende (35), a za goste Agu (12) i Njinmah (58). Labrović je prvo bio krivac kod prvog gola Werdera, a onda je na kraju utakmice i spasio svoju momčad. Sve situacije pogledajte OVDJE.

Hrvatski golman je mogao bolje reagirati u 12. minuti kada je Werder golom Agua došao do vodstva. Pri rezultatu 2:2, u 73. minuti, Marvin Duksch izašao je sam pred bivšeg vratara Rijeke te mu je probao zavući loptu kroz noge, ali Labrović je fenomenalno reagirao i tako spasio svoju momčad od poraza na početku sezone. Iskupio se, djelomično, za kiks s početka. 

Podsjetimo, Labrović je u klub došao u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku, a u Augsburgu je i povremeni hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić. On je tijekom ljeta prešao iz frankfurtskog Eintrachta u Augsburg i potpisao dvogodišnji ugovor s klubom u koji je tijekom zime došao na posudbu do kraja prošle sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.