VIDEO Zlatanov sin Maximilian Ibrahimović briljira u Milanu. Zabio je sjajan gol

Screenshot: X

JUNIORI Milana pobijedili su Empoli 4:1 u četvrtom kolu talijanske Primavere. Milan je već na poluvremenu vodio 3:0 golovima Filippa Scottija, Maximiliana Ibrahimovića i Dariusza Stalmacha. Bogdan Popov smanjio je zaostatak u drugom dijelu, no Scotti je svojim drugim golom riješio susret.

Iako je Scotti bio dvostruki strijelac, pozornost javnosti privukao je 17-godišnji Ibrahimović, sin poznatog švedskog napadača Zlatana (42). Maximilian Ibrahimović primio je loptu, krenuo prema suparnikom golu, a zatim u 29. minuti sjajno pogodio pod prečku.

Juniori Milana imaju tri pobjede u četiri susreta te se s devet bodova nalaze na trećem mjestu. Maximilianu Ibrahimoviću, koji je karijeru počeo u švedskom Hammarbyju, bio je ovo treći pogodak u sezoni. U prvom kolu bio je dvostruki strijelac u pobjedi protiv Udinesea (0:4), dok protiv Torina i Genoe nije zatresao mrežu.

Podsjetimo, Maximilianov otac Zlatan imao je fantastičnu karijeru tijekom koje je nastupao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, PSG, Manchester United, LA Galaxy i Milan, u kojem je prošle godine završio igrački dio života. Prema Transfermarktu, ukupno je zabio 496 golova u službenim utakmicama, a neki od njih bili su iznimno atraktivni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.