VIDEO Izgubio živce i šakom udario protivnika na pripremnoj utakmici u Engleskoj

Foto: Screenshot - X

NEVJEROJATNE scene nam dolaze iz Engleske. Pripremne utakmice su obično lišene svih tenzija, a igrači paze da ne ozlijede protivnika daleko više nego u natjecateljskim susretima. No to nije bio slučaj na prijateljskoj utakmici između engleskog drugoligaša West Bromwich Albiona i španjolske Mallorce. U susretu odigranom u trening centru WBA, Mallorca je slavila 1:0 golom Davida Lopeza u 65. minuti utakmice.

Susret obilježila tučnjava igrača

Najviše će se pamtiti situacija iz 40. minute utakmice kada su se na terenu sukobili igrač engleskog sastava Jayson Molumby i Mallorcin Samu Costa. Izgleda da je glavni povod tuči bio opasan start Coste. Nakon tog incidenta, dvojica nogometaša su razmijenila nekoliko riječi, što je dovelo do toga da Molumby pokuša udarcem glavom oboriti protivnika, a zatim ga i udari šakom u lice.

Molumby je Portugalca zatim uhvatio za vrati i srušio na pod gdje su počeli hrvati. Trebalo je nekoliko minuta da suigrači i stručni stožer razdvoje igrače. Sudac je obojici pokazao crveni karton, što je posebno razljutilo Costu, koji je bijesno napustio teren bacivši svoj dres.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.