VIDEO Je li Hajduk oštećen za penal protiv Istre?

Screenshot: MAXSport

HAJDUK je u sedmom kolu doživio prvi poraz u sezoni SuperSport HNL-a. Splitska momčad bila je bolja te su joj zbog zaleđa poništeni golovi Marka Livaje i Darija Melnjaka, no Istra je slavila pogotkom Matea Lisice iz 101. minute. Glavni sudac Igor Pajač dodatno je produljio utakmicu zato što je krajem regularnog vremena Zvonimir Šarlija nenamjerno nogom u glavu udario Antu Ercega, pa se gostujućem napadaču dugo ukazivala pomoć.

Iako je dobio snažan udarac, Erceg je ostao na terenu i na kraju asistirao za pobjedu. U 11. minuti sudačke nadoknade na centru je primio loptu i zadržao je pokraj dvojice suparničkih stopera. Potom je proigrao Matea Lisicu, a krilni napadač Istre sjurio se na domaći gol i zabio za pobjedu pred rasprodanim Poljudom.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Melnjak tražio kazneni udarac

Melnjak je u 32. minuti tražio kazneni udarac. Domaći sastav izveo je korner, a Melnjak je bio u borbi s Lukom Hujberom. Obojica su pala na travnjak te je bočni igrač Hajduka raširio ruke. Pajač je na kraju, čini se, presudio da je Ivan Dolček igrao rukom pri pokušaju pucanja na gol. 

Hajduk je i dalje vodeći u HNL-u

Hajduk je i dalje vodeća momčad hrvatskog prvenstva. Splićani imaju 15 bodova iz šest utakmica, što je za četiri više od Osijeka koji ima i utakmicu manje koju će odigrati večeras u 21:05 protiv Dinama na Opus Areni.

Rijeka je treća s devet bodova i također utakmicom manje, koja je na rasporedu u 18:30 protiv Varaždina. Dinamo, aktualni hrvatski prvak, nalazi se na petom mjestu sa sedam bodova. Modri imaju dvije utakmice manje u odnosu na Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.