NBA

VIDEO Knicksi nadoknadili 25 poena zaostatka i slavili ludom tricom uz zvuk sirene

Foto: Profimedia

NEW YORK KNICKSI nadoknadili su zaostatak od 25 koševa iz prvog poluvremena kod Boston Celticsa te tricom R.J.-a Barretta sa zvukom sirene došli do pobjede 108:105.

Knicksi su prvi put u nastavku poveli dvije minute prije kraja tricom Francuza Evana Fourniera, koji je završio utakmicu s rekordom karijere od 41 poena. Do kraja je još nekoliko puta mijenjala stranu i, baš kada je izgledalo da će utakmica otići u produžetak, Barrett je iz teške situacije zabio od ploče za pobjedu Knicksa.

VIDEO: Arena Sport

Barrett je završio susret sa samo 13 poena, a prije pobjedničke trice promašio je 11 od 14 šuteva. Julius Randle zabio je 22 poena za domaćine, a Celticse je s 36 koševa, devet asistencija i šest skokova predvodio Jayson Tatum.

Drugi uzastopni poraz Warriorsa

Golden State Warriorsi odmarali su najbolje igrače protiv New Orleans Pelicansa i izgubili 101:96. To im je drugi uzastopni poraz i treći u posljednjih pet utakmica, a u svakom su ostali ispod 100 poena.

U New Orleansu nisu igrali ni Stephen Curry ni Draymond Green, a Warriorsi i dalje iščekuju povratak Klaya Thompsona nakon dvije i pol godine, koji je zakazan za nedjelju.

Sunsi se vratili na vrh

Sinoć su se sastala dva kluba za koja igraju hrvatski košarkaši, ali je utakmica prošla bez njih. Dario Šarić još nije ni blizu povratka nakon operacije koljena, a Ivica Zubac je i dalje pod zdravstveno-sigurnosnim protokolom. Bez njih dvojice Phoenix je pobijedio LA Clipperse 106:89 uz triple-double Chrisa Paula od 14 koševa, 13 skokova i 10 asistencija.

Zahvaljujući ovoj pobjedi i porazu Golden Statea, Sunsi su opet vlasnici najboljeg omjera u ligi (30-8).

Rezultati:

New York - Boston 108:105
New Orleans - Golden State 101:96
Memphis - Detroit 118:88
Phoenix - LA Clippers 106:89

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.