VIDEO Kovačić zabio dva gola za Manchester City. Drugi je prekrasan

Screenshot: Arena Sport

MATEO KOVAČIĆ (30) je protiv Fulhama postigao svoj drugi i treći gol za Manchester City u aktualnoj sezoni Premier lige. Pogodio je za 1:1 u 32. minuti utakmice 7. kola koja se igra na Etihadu. Podsjetimo, prvi pogodak je zabio protiv Chelseaja u prvom kolu.

City je gubio od 26. minute, kada je za Fulham pogodio Andreas Perreira, a šest minuta kasnije Kovačić je uz puno sreće donio izjednačenje domaćinima. Naime, Kovačić je na 13-14 metara od gola dočekao jednu loptu koja se odbila nakon centaršuta i snažno opalio po golu.

Imao je sreće kod prvog gola

Njegov udarac je na putu prema golu pogodio stopera Fulhama Joachima Andersena te se od njega odbio u mrežu gostiju. Ipak, kako piše BBC, ne radi se u autogolu, nego o golu jer je udarac Kovačića ionako išao u okvir gola prije nego što je dirao Andersena. Pogodak Kovačića pogledajte OVDJE.

Odmah nakon povratka s odmora, već u 47. minuti susreta, Kovačić se ponovno našao u vrlo sličnoj situaciji kao kod prvog gola, samo je ovoga puta prekrasno zapucao i savladao nemoćnog golmana Fulhama. Pogodak pogledajte OVDJE. Do kraja utakmice je na obje strane pao po pogodak pa je susret završio 3:2 pobjedom Cityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.