VIDEO Legendarni golman obranio penal 11-godišnjaku na Anfieldu. Zaradio je zvižduke

Foto: Screenshot (Twitter)

LIVERPOOL je u osmom kolu Premier lige pobijedio Chelsea 2:1 na Anfieldu. Liverpool je poveo u 29. minuti kada je Mohamed Salah realizirao jedanaesterac. Chelsea se u igru vratio na startu drugog poluvremena. U 48. minuti je lijepo asistirao Moises Caicedo, a Nicolas Jackson je pogodio za 1:1. Međutim, Chelsea je kratko uživao u egalu, već u 51. Liverpool je vratio vodstvo. Salah je asistirao, a iz blizine je Curtis Jones pogodio za 2:1.

Na poluvremenu se na terenu pojavio David James (54), nekadašnji golman Liverpoola i reprezentacije Engleske. Sudjelovao je u promociji programa Futuremakers koji vodi Liverpoolov sponzor Standard Chartered, a u sklopu akcije obranio je jedanaesterac 11-godišnjaku. Navijači su mu zviždali zbog ovog poteza, no to legendarnom golmanu očito nije previše smetalo. 

James je profesionalno branio od 1988. do 2014. godine. Bio je član Watforda, Liverpoola, Aston Ville, West Hama, Manchester Cityja, Portsmoutha, Bristol Cityja, Bournemoutha, IBV-a i Kerale Blasters. Za reprezentaciju Engleske branio je 53 puta.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.