RUSIJA NAŠIH SNOVA

VIDEO Luda atmosfera na predstavljanju Dalićeve knjige u Mostaru

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

ZLATKO DALIĆ jučer nije bio na velikom hrvatskom derbiju jer je boravio u Mostaru, gdje je sinoć predstavio svoju knjigu "Rusija naših snova" u krcatoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Bilo je to Dalićevo jubilarno 10. predstavljanje knjige, događaj je organizirala Matica hrvatska Mostar, ali trebalo je odabrati veću dvoranu jer mnogi zainteresirani nisu mogli ući pa su događaj pratili na videoekranu ispred nje.

Pogledajte kakvu je ludnicu izazvao dolazak hrvatskog izbornika i kakvu su atmosferu stvorili Zaprešić Boysi, koji su izveli svoje navijačke hitove poput "Neopisivo" ili "Igraj, moja Hrvatska".

"S veseljem smo došli ovdje da se na mali način zahvalimo vama, cijelom Mostaru i cijeloj Hercegovini na podršci koju ste pružali i koju pružate reprezentaciji Hrvatske. Ova knjiga će biti jedan lijepi putokaz svim mlađim generacijama da vide da se može biti dobar i uspješan ako vjeruješ, ako radiš te ako si ponizan i skroman, i to je ono najvažnije", obratio se Dalić okupljenima.

Na predstavljanju je bio i čovjek kojeg je Dalić nadmašio ruskim srebrom, kreator francuske bronce Ćiro Blažević.

"Respektirao bih ono što je uopćena praksa, a to je da je učitelj sretan kada ga učenik nadmaši. Ovaj fini i anđeoski čovjek me je nadmašio i učinio jako sretnim. Ovo okupljanje opet potvrđuje da je sud naroda, odnosno raje, najmjerodavniji jer sve možeš prevariti, ali raju ne možeš", rekao je Ćiro.

Dalićeva knjiga dosad je prodana u 23.000 primjeraka, a zanimanje za izdavanje postoji u Rusiji, Japanu te diljem Azije i Europe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.