VIDEO Luka Sučić zabio fenomenalan gol protiv Atletica. Oblak nije imao šanse

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Luka Sučić fantastičnim je pogotkom izjednačio rezultat na utakmici svog Real Sociedada protiv Atletico Madrida. Sučić, koji je igrao u prvoj postavi, potegnuo je u 84. minuti s više od 20 metara lijevom nogom. Lopta je u paraboli preletjela Jana Oblaka, jednog od najboljih golmana na svijetu, na oduševljenje punog stadiona u San Sebastianu.

VIDEO: Arena Sport

Sučiću je ovo prvi pogodak za Real Sociedad, u koji je stigao prošlog ljeta iz Salzburga. Golom je Sučić samo okrunio odličnu utakmicu u kojoj je imao još dva udarca, dva uspješna driblinga, 42 točna dodavanja (od 45 pokušaja) i pet osvojenih duela od 11 u kojima se našao. Sociedad je u njega uložio 10 milijuna eura. Iz kluba su jasno poručili, kad su doveli 22-godišnjeg Sučića, da žele da on u budućnosti bude jedan od nositelja igre.

Grafika: Sofascore

Real Sociedad ne briljira ove sezone

Utakmica na Reale Areni završila je rezultatom 1:1. Jedini pogodak za Atletico Madrid zabio je Julian Alvarez već u prvoj minuti susreta. Asistirao mu je Antoine Griezmann. Real Sociedad ne briljira ove sezone.

Baskijska momčad na 15. je mjestu u španjolskoj ligi, u kojoj se natječe 20 momčadi. Atletico Madrid upisao je već peti remi ove sezone. Na trećem je mjestu sa sedam bodova zaostatka za prvom Barcelonom.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.