VIDEO Mbappe donio pobjedu Realu s prva dva gola u La Ligi

Foto: Epa

U 4. kolu La Lige Real je kod kuće s puno muke pobijedio Betis 2:0. Oba gola je postigao Kylian Mabppe. Prvi u 67. minuti nakon čudesne asistencije Fedea Valverdea, a drugi u 75. minuti s bijele točke. Bili su ovo prvi ligaški golovi u Primeri najvećeg pojačanja Reala posljednjih nekoliko godina.

Real ne blista na početku ove sezone. Muči se, teško zabija i pobjeda nad Valladolidom i dva mršava remija s Las Palmasom i Mallorcom nikako ne zadovoljavaju navijače. Takva je bila i utakmica s Betisom. Kylian Mbappe, Vinicius Junior i Rodrygo, najveće napadačke zvijezde Madriđana, napromašivali su se i protiv Betisa i navijači su im zviždali.

Nestvaran potez Valverdea prelomio utakmicu

A onda je u 67. minuti najomiljeniji igrač Carla Ancelottija Federico Valverde pokazao zašto ga Talijan toliko cijeni. Urugvajac je čudesno, petom, s ruba 16 metara izbacio Mbappea u matnu šansu koju Francuz nije mogao promašiti. Nevjerojatan potez sjajnog Urugvajca slomio je otpor čvrstog Betisa. 

Samo 8 minuta kasnije, Mbappe je zabio svoj drugi pogodak. Ovog puta s bijele točke. Luka Modrić je u 84. minutu ušao u igru umjesto Mbappea. Real se s ova tri boda primaknuo maksimalnoj Barceloni na četiri boda minusa. Sve golove pogledajte na OVOM linku.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.