VIDEO Modrić je Škotskoj na Euru zabio čudesan gol. Prisjetite ga se

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ odigrao je 180 utakmica za hrvatsku reprezentaciju i postigao za nju 27 golova uz 29 asistencija. Mnogi tvrde da je protiv Škotske, reprezentacije protiv koje će kao kapetan povesti Hrvatsku u današnjem ogledu (18 sati), zabio najljepši gol za nacionalnu momčad, a možda i u karijeri.

Postigao ga je u utakmici za osminu finala Europskog prvenstva prije tri godine. Hrvatska je tada na Hampden Parku u Glasgowu, u utakmici u kojoj su poraz i remi značili kraj za nju na Euru, a samo pobjeda prolazak među šesnaest najboljih u natjecanju, slavila 3:1.

Hrvatskoj je trebala pobjeda. Ukazao se Modrić

Prvi gol na utakmici postigao je Nikola Vlašić, a nakon izjednačenja Škotske za novu prednost pobrinuo se Luka Modrić fantastičnim golom. Sve je zaokružio Ivan Perišić pogotkom kojim je postavljen konačan rezultat.

"Odigrali smo sjajno protiv Škota na njihovom terenu, s tom utakmicom smo se plasirali u drugi krug Eura. Sjećanja su lijepa na tu utakmicu, bilo je jako teško, kao i uvijek kada igramo protiv njih. Zabio sam taj lijepi gol", prisjetio se Modrić pred današnji ogled.

Modrićevo čudo iz utakmice protiv Škotske pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.