VIDEO Nekoć je bio mlada nada i skupi promašaj. Sada se mlati na cesti u Londonu

Foto: EPA

POMALO zaboravljeni stasiti napadač Andy Carroll trenutačno je igrač francuskog drugoligaša Amiensa. Tridesetčetverogodišnji i 193 centimetra visoki napadač nekoć je bio prava napast na travnjacima engleskog Championshipa i Premier lige, ali u posljednje vrijeme pažnju privlači ponašanjem izvan terena.

Trenutačno je još uvijek na odmoru u domovini, a britanski tabloid The Sun objavio je snimku Carrolla nakon tuče s nepoznatim muškarcem na ulici u Londonu. To se dogodilo ispred restorana u jednoj od najprometnijih ulica engleske prijestolnice, a u kojem je večerao sa suprugom Billi Mucklow.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Carroll je pogledom tražio muškarca koji mu je u tuči poderao majicu, a zatim je, dok ga je osiguranje pokušavalo primiriti, nekome prijetio riječima: "Što je? Želiš batine?" Jedan od svjedoka je za Sun ispričao: "Činilo se da su proveli ugodnu večer, uz piće i uživanje u azijskoj kuhinji. Ali Andy se posvađao s nekim muškarcem dok su bili na odlasku. Sukob se preselio na ulicu i na opće čuđenje svih prisutnih on se kotrljao po cesti s tim tipom.

Sve se dogodilo vrlo brzo, a muškarac je pobjegao kad je osiguranje dotrčalo na intervenciju. Andyju je bila poderana bijela majica, ljudi su ga pokušavali smiriti, ali on je imao nedovršena posla i moglo se čuti kako viče: "Gdje je!?".

Razočaranje u Liverpoolu

Carroll je tijekom karijere u dva najviša ranga engleskog nogometa zabio 86 golova, a ima i devet nastupa i dva gola u reprezentativnom dresu. Prije 13 godina Carroll je iz Newcastlea stigao u Liverpool u paru s Luisom Suarezom. Plaćen je tada ogromnih 40 milijuna funti.

Dok je Urugvajac postao jedan od najboljih napadača ikada i dvostruki osvajač Zlatne kopačke u eri Messija i Ronalda, Carroll je za Redse zabio samo 11 golova u 58 nastupa. Kasnije je igrao za West Ham, ponovno Newcastle, Reading i West Brom, da bi prošlog ljeta prvi put napustio Englesku i stigao u Amiens.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.