Video: Nepobjedivi Fedor više nije nepobjediv, glumački izlet stajao ga neugodnog poraza

RUSKI majstor samba, Fedor Emelianenko, već je  gotovo čitavo desetljeće apsolutni vladar svjetske MMA scene. No, u posljednje ga je vrijeme sve teže vidjeti u ringu, a prije desetak dana doživio je praktički prvi poraz ako se izuzme prekid borbe zbog ozljede koju mu je 2000. godine nanio Japanac Tsuyoshi Kohsaka.

Iako se nije radilo o borbi prema MMA, nego prema sambo pravilima, poraz od Bugara Blagoia Ivanova u polufinalu Svjetskog prvenstva u sambu koji se održao u St. Petersburgu odjeknuo je borilačkoj javnosti naviknutoj samo na trijumfe "Posljednjeg imperatora".

Emelianenko je u jednom trenutku uspio uzdrmati Bugara kojem je sudac odbrojavao, no do kraja borbe nije imao vremena nadoknaditi bodovni zaostatak za vrlo talentiranim Ivanovom kojem već sada predviđaju zvjezdanu MMA budućnost.

Posebno zanimljivo je objašnjenje zbog čega je Rus u lošijoj formi nego inače. Emelianenko se slično kao i jednom naš MMA velikan Mirko Filipović, posvetio glumi koja mu oduzima vrijeme i koncentraciju. Film je naravno akcijski, naslov mu je "Peto smaknuće", a uz ruskog borca glume i Michael Madsen i Anna Geller. S nestrpljenjem očekujemo premijeru kako bi mogli ocijeniti je li glumački izlet bio vrijedan ovog poraza.

M.P.
Foto: M1mixfight.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.