VIDEO Nerealna asistencija Valverdea. Mbappe je zabio, ali svi pričaju o dodavanju

Screenshot: Twitter

KONAČNO je Kylian Mbappe zabio u prvenstvenoj utakmici za Real. Navijačima prvaka Španjolske i Europe posebno je drago što je prvijenac u La Ligi postigao na Santiago Bernabeuu. Ubrzo zatim dodao je iz penala i drugi za 2:0 protiv Betisa u četvrtom kolu La Lige. 

Grafika: Sofascore

No, pitanje je bi li Mbappe nastavio post koji je već zabrinjavao navijače Reala da nije bilo genijalnog poteza Federica Valverdea. On je u 67. minuti jednim potezom ne samo namjestio gol Mbappeu nego i izbacio pet igrača Betisa. Osim toga, cijelu obranu suparnika srušio je posebno atraktivno, petom. Na 18 metara od gola primio je loptu od Rodryga i odmah je, iz prve, petom desne noge poslao u prostor.

To je dakako učinio bez gledanja, okrenut leđima golu. Tako je poslao u prazno oba protivnička igrača kojima je bio okružen, ali i trojicu koji su u kaznenom prostoru čuvali Mbappea. On je ovako savršeno poslužen ostao sam pred golom te lako i konačno zabio za delirij na Realovom stadionu. Ali, zahvaljujući Valverdeu, ovo je jedna od onih situacija kada se daleko više slavi dodavača nego strijelca. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.