VIDEO Nizozemski navijači napali Engleze. Demoliran pub, policija na ulicama

Foto: Screesnhot

ZA DRUGO mjesto u finalu Europskog prvenstva u Dortmundu se bore Nizozemska i Engleska. Nizozemci su nokaut-fazu izborili kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi, a zatim su uvjerljivo svladali Rumunjsku te su preokretom pobijedili Tursku. S druge strane, Englezi su s pet bodova osvojili grupu, izbacili Slovačku nakon produžetaka te Švicarsku boljim izvođenjem jedanaesterca. Podsjetimo, prvi finalist postala je Španjolska pobjedom nad Francuskom.

Nizozemci su već okupirali Dortmund. Stižu snimke iz Njemačke koje pokazuju tisuće navijača Nizozemske u narančastoj boji. Atmosfera u Dortmundu je sjajna, a na kultnom Westfalenu očekuje se spektakl od 21 sat.

Tijekom dana su navijači obje reprezentacije zajedno slavili, pili i veselili se. Međutim, ipak nije moglo proći bez incidenata. Navodno, jedna grupa nizozemskih navijača napala je jedan pub u kojem su se nalazili isključivo navijači Engleske te je došlo do žestokog sukoba u kojem je demoliran čitav lokal. Očevici su rekli da su Nizozemci napali Engleze koji su pili u lokalnom pubu, a nakon napada njemačka je policija uhitila nekoliko huligana u narančastim majicama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.