VIDEO Novi kiks Uniteda. Ten Hagu prijeti otkaz?

Foto: EPA

PORTO i Manchester United su u drugom kolu UEFA-ine Europa lige remizirali rezultatom 3:3 na stadionu Dragao. Tako se nastavila rezultatska kriza Uniteda koja bi nizozemskog trenera Erika ten Haga mogla koštati posla. 

Gosti su golovima Marcusa Rashforda u sedmoj i Rasmusa Hojlunda u 20. minuti ekspresno došli do vodstva od 2:0, ali ubrzo je krenuo preokret Portugalaca. Najprije je u 27. minuti zaostatak smanjio Pepe, a Samuel Omorodion je u 34. minuti donio izjednačenje. Na odmor se otišlo s 2:2, a Omordion je u 50. minuti na asistenciju Pepea donio preokret Portu.

Povratak Unitedu otežao je njihov kapetan Bruno Fernandes kada je u 81. minuti dobio drugi žuti karton, ali kada se činilo da United ide prema novom porazu u 91. minuti ukazao se Harry Maguire i zabio za izjednačenje. Golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Tuchel ili Southgate kao rješenje? 

U deset utakmica u svim natjecanjima ove sezone United ima četiri poraza, tri remija i tri pobjede. Sada ih u prvenstvu čeka okršaj sa sjajnom ekipom Aston Ville, kluba koji pod vodstvom španjolskog trenera Unaija Emeryja igra Ligu prvaka. Talijanski novinar Nicolò Schira tvrdi kako bi negativan rezultat u toj utakmici mogao zapečatiti sudbinu Ten Haga. 

U slučaju da čelni ljudi Crvenih vragova uruče otkaz Nizozemcu, prema Schirinim informacijama kandidati za njegovog nasljednika bili bi trenerski 'teškaši' koji su trenutno bez posla, Nijemac Thomas Tuchel i Englez Gareth Southgate. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.