VIDEO Olmo je primio loptu na 20 metara od gola. Probio je dvojicu pa sjajno zabio

Screenshot: Arena Sport

BARCELONA je na domaćem travnjaku pobijedila Valladolid 7:0 u četvrtom kolu La Lige. Briljirao je Raphinha, brazilski krilni napadač koji je do hat-tricka došao golovima u 20., 64. i 72. minuti. Robert Lewandowski pogodio je u 24. minuti, Jules Kounde u nadoknadi prvog dijela, Dani Olmo u 83. minuti, a Ferran Torres u 85. minuti. Uz tri pogotka, Raphinha je asistirao Olmu i Torresu.

Olmo je krasno pogodio tako što je uzeo loptu na dvadesetak metara od suparničkog gola, probio se kroz dvojicu suparničkih braniča, zatim lažnim udarcem izbacio još jednog pa mirno pogodio suprotni kut. Snimku njegova pogotka pogledajte OVDJE. Prema Sofascoreu, Olmo je za svoj nastup protiv Valladolida dobio visoku ocjenu 8.2.

Grafika: Sofascore

Olmov drugi gol u drugoj utakmici za Barcelonu

Podsjetimo, Olmu je ovo bio drugi nastup za Barcelonu, u koju se vratio ovog ljeta iz RB Leipziga. Katalonski klub imao je poteškoće s njegovom registracijom zbog financijskih problema. Kada je napokon dobio pravo zaigrati, zabio je za pobjedu nad Rayom u debiju, a sada se i drugi put upisao među strijelce.

Olmo je karijeru započeo u Barceloninoj akademiji, iz koje je kao 16-godišnjak stigao u Dinamo. U zagrebačkom klubu proveo je šest godina, a potom je otišao u RB Leipzig. U njemačkom prvoligašu bio je četiri godine, a onda je stigao u Barcelonu uz odštetu od 55 milijuna eura. Dinamo je ukupno od Olmova transfera zaradio 34.2 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.