VIDEO Ovako je pun stadion u Varšavi reagirao na ulazak Modrića u igru

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ jučer je kao kapetan Real Madrida podigao pehar namijenjen osvajačima UEFA-inog superkupa, nakon što je njegova momčad s 2:0 (golove zabili Fede Valverde i Kylian Mbappe) pobijedila Atalantu u ogledu osvajača Lige prvaka i osvajača Europske lige. Susret igran u Varšavi donio je Modriću 27. trofej u Realovom dresu i on sad samostalno stoji na vrhu liste igrača s najviše trofeja u Realovoj povijesti.

Modrić je i u Varšavi dobio ovacije kakve je dobivao na svim stadionima prošle sezone, a one su najbolji pokazatelj koliko navijači Reala, ali i svih drugih klubova u Europi, cijene njegove nevjerojatne uspjehe. Pojavio se i video ovacija snimljen na stadionu, a pogledati ga možete OVDJE.

Do jučerašnje utakmice Modrić i Nacho dijelili su prvo mjesto s po 26 trofeja svaki. Nacho (34 godine), odnedavno igrač Al Qadsiaha iz Saudijske Arabije tu brojku više neće povisivati, Modrić (uskoro 39 godina) s Realom je ušao u novu sezonu u kojoj će napadati i Ligu prvaka i La Ligu i Kup kralja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.