VIDEO Ovo je odluka kojom je sudac sve na utakmici u Šibeniku ostavio u nevjerici

Screenshot: MAXSport

ŠIBENIK i Varaždin su na Šubićevcu odigrali remi bez golova u susretu šestog kola SHNL-a. Šibenik je ostao četvrti, a Varaždin šesti na ljestvici. Šibenik je time odigrao prvi remi ove sezone, a Varaždin treći. Obje su momčadi ostale na svojim pozicijama i susjedi na ljestvici - Šibenik je četvrti, a Varaždin peti.

Odluka Čuline začudila sve

U utakmici bez pogodaka najviše je pažnje privukla situacija iz 31. minute. Ivan Santini i Aleksa Latković su bili u duelu, igrač Šibenika je malo zakasnio i nagazio je igrača Varaždina. Čulina je Santiniju odmah pokazao crveni karton. Svi igrači ostali su u nevjerici kad je Čulina izvadio crveni karton, pa i oni koji su sudjelovali u duelu.

Ni ostatku stadiona nije bilo jasno što se događa, a i komentator utakmice Mateo Pukšar s MaxSporta priznao je da mu prije snimke nije bilo najjasnije što se dogodilo. Ipak, Čulina je na poziv VAR sobe otišao pogledati situaciju te je nakon pregleda promijenio odluku i Santiniju pokazao žuti karton.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.