VIDEO Partizanova NBA pojačanja u šoku nakon prve utakmice: "Samo sam gledao tribine"

Foto: Mileta Mirčetić / Telegraf

KOŠARKAŠKI klub Partizan predstavio je svoju novu skupu momčad kojom će krenuti u obranu ABA lige i pohod na Final Four Eurolige u prijateljskoj utakmici protiv španjolske Fuenlabrade odigranoj na otvorenom na beogradskom stadionu Tašmajdan. Navijači su nakrcali tribine i napravili fantastičnu atmosferu uz bakljadu, a momčad im je zahvalila pobjedom 93:63.

Poslije utakmice puno se više pričalo o atmosferi nego o samoj igri, a navijači su ostavili snažan dojam na Partizanova američka pojačanja Franka Kaminskog i P.J.-a Doziera. "Sjajna atmosfera! Blagoslov je igrati pred ovakvim navijačima. Trudio sam se zadržavati pažnju na utakmici, ali cijelo vrijeme sam gledao navijače", rekao je Dozier, koji je šest godina proveo u NBA ligi, a prošlu u Sacramento Kingsima.

Još dvije godine NBA iskustva više ima Kaminsky, bivši sveučilišni igrač godine koji je igrao za Charlotte, Phoenix, Atlantu i Houston. Taj 30-godišnji centar, čija je majka Srpkinja i već ga se spominjalo u kontekstu srpske reprezentacije, također je ostao fasciniran viđenim na tribinama.

"Sjajna atmosfera, navijači su nevjerojatni. Polako se privikavam, ima dosta razlike u odnosu na NBA. Uigravamo se i želimo biti sve bolji. Imamo puno mladih igrača i atmosfera u svlačionici je odlična, uživamo međusobno", rekao je Kaminsky.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.