VIDEO Ponoćna objava Dinama nasmijala navijače: Što ga je Baturina istukao

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

STEFAN RISTOVSKI dobio je nagradu za igrača utakmice u Dinamovoj gostujućoj pobjedi (2:0) kod RB Salzburga u utakmici 3. kola Lige prvaka. Trenutak u kojem mu se uručuje nagrada objavio je hrvatski prvak na Instagramu nešto iza ponoći. Dinamov branič asistirao je za golove Sandru Kulenoviću u 49. i Bruni Petkoviću u 84. minuti, imao je ukupno četiri ključna dodavanja na utakmici u Salzburgu, a istaknuo se i ubačajima (3) i preciznošću u dugim dodavanjima (4/5).

"Predivan osjećaj, ponosan sam, velika noć za sve nas. Zasluženo smo pobijedili. prelijepa atmosfera, gušt za igrati. Ispunili smo što smo dogovorili. Spriječili smo njihove kontre i odigrali smo vrhunsku utakmicu. Sigurno će pobjeda donijeti samopouzdanje nakon šoka na početku. Ova momčad je postigla napredak. Želimo napraviti više od ovoga", rekao je nakon susreta.

Trenutak u kojem prima nagradu, ali i veselje njegovih suigrača koje je uslijedilo, objavio je Dinamo na svom profilu na Instagramu. Ristovski je s trofejem u rukama i osmijehom na licu trpio ne baš najnježnija tapšanja drugih Dinamovih igrača. Jedan od komentara na Instagramu ide u prilog toj tvrdnji. "Što ga je Baturina istukao", napisao je jedan navijač.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.