VIDEO Presica Barcelone dva puta prekidana jer Flick nije mogao govoriti

Screenshot: Twitter

HANSI FLICK savršeno je startao s Barcelonom u La Ligi. Pod novim trenerom Barca je pobijedila u svih šest prvenstvenih utakmica te je na prvom mjestu. Nijemac je zato na konferenciju za medije pred današnji domaći meč s Getafeom došao dobro raspoložen.

Međutim to se promijenilo tijekom presice. Dok je odgovarao na novinarska pitanja, Flick je počeo kašljati. Ispočetka nitko tome nije pridavao previše važnost, ali ubrzo je kašalj trenera Barcelone postao sve jači. Zato su mu se oči napunile suzama i više nije mogao govoriti.

Pokušao je Flick doći k sebi, ali mu nije išlo. Kašalj mu je bio tako jak da je morao napustiti dvoranu za medije. Uskoro se vratio i nastavio s presicom, ali ga je kašalj zatim opet nadvladao toliko da je morao otići iz prostorije. Kada se drugi put vratio novinari su ga dočekali pljeskom. Flick je tada uspio održati presicu do kraja. 

Barcelona inače ove sezone ima ogromnih problema s ozljedama. Do kraja sezone neće biti golmana Marc-Andrea Ter Stegena, kao ni Marca Bernala, wonderkida iz obrane. Oko tri tjedna će morati i bez Danija Olma. Tako da su navijači Barce trenerove tegobe na presici nazvali nastavkom tog lošeg niza. 

Standings provided by Sofascore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.