VIDEO Primio je loptu prsima. Uslijedila je viralna golčina za pobjedu u 90. minuti

Screenshot: X

LANUS je na domaćem terenu pobijedio Tigre 3:2 u devetom kolu argentinskog prvenstva. Tigre je poveo u 37. minuti autogolom Ramira Carrere, a Lanus je okrenuo pogocima dvostrukog strijelca Eduarda Salvija, koji je zabijao u 56. i 69. minuti. Florian Monzon je već u 73. minuti poravnao na 2:2 i činilo se da će svakome pripasti po bod.

No u završnici je uslijedila golčina koju brojni nogometni pratitelji dijele društvenim mrežama. Mateo Sanabria u 90. minuti poslao je dugu loptu na Waltera Boua. Argentinski napadač primio ju je prsima na rubu kaznenog prostora, a zatim, s obzirom na udaljenost od okvira gola, izveo neočekivane škarice i fantastično pogodio za pobjedu svoje momčadi.

VIDEO: Arena Sport

Bouov četvrti gol u devet kola

Bou je to bio četvrti pogodak u devet kola, s time da je tri utakmice propustio zbog ozljede, a jednu zbog crvenog kartona. Riječ je o napadaču koji je tijekom karijere nastupao za Boca Juniorse, Gimnasiju, Union Santa, Defensu, Velez Sarsfield i Lanus u Argentini te za brazilsku Vitoriju i čileansku La Caleru.

Ugovor s Lanusom ima do ljeta 2026. godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 1.7 milijuna eura. Lanus se nalazi na devetome mjestu argentinskog prvenstva, dok je Tigre 21. u konkurenciji 28 klubova.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.