VIDEO Raspad juniora Hajduka. U 20 minuta primili četiri gola

Foto: Profimedia

JUNIORI Hajduka izgubili su 0:5 od AZ Alkmaara u finalu Lige prvaka mladih. Nizozemci su tako osvojili titulu, dok su Splićani drugi u Europi. Jayden Addai doveo je AZ u vodstvo krajem prvog poluvremena, kada je zabio iz kaznenog udarca koji je skrivio Luka Vušković. Drugi i treći pogodak na utakmici postigao je Ernest Poku.

Ofenzivac AZ-a u 70. minuti krenuo je prema golu Hajduka. Napao je Tomislava Arkovića, koji se udaljavao te mu ostavio previše prostora. Poku je puknuo i krasno pogodio suprotni kut golmana Borne Buljana, koji je bio nemoćan. Šest minuta kasnije bila su tri pogotka razlike.

VIDEO: Arena Sport

Meerdink i Poku slomili Hajduk

Poku je kombinirao s Mexxom Meerdinkom. Dodao mu je u noge, a Meerdnik mu je vratio atraktivno petom te je Poku sam izbio pred gol splitskog kluba. Buljan je otišao u jednu stranu, a lopta u drugu te je Poku upisao drugi pogodak na utakmici.

Meerdink je ušao u drugom poluvremenu i pokazao se kao joker s klupe. Osim što je asistirao Pokuu za treći pogodak, sam je zabio četvrti i peti gol. Za četvrti se sjurio na gol Hajduka, prošao udesno pokraj splitskih stopera i snažnim udarcem zatresao mrežu. Do šestog je došao tako što se ubacio u prazan prostor, fantastično primio loptu i pogodio u kut.

VIDEO: Arena Sport

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.