VIDEO Real šokiran u 95. minuti. Atletico izvukao bod u kaotičnom derbiju

Foto: EPA-EFE

ATLETICO i Real Madrid su u kaotičnom derbiju 8. kola La Lige odigrali 1:1 nakon što je utakmica bila prekinuta na 15-ak minuta. Real je poveo u 65. minuti golom Viniciusa Juniora, a gol je posebno burno proslavio Thibaut Courtois, koji je gestikulirao prema domaćim navijačima. Oni najžešći počeli su ga gađati upaljačima, bocama i sendvičima nakon čega je sudac prekinuo susret. 

Video: Arena Sport

Courtois, koji je u karijeri 111 puta branio za Atletico, smijao se navijačima i gestikulirao im "Još! Još". U priču se ubrzo uključio i Diego Simeone, koji je zajedno s još nekoliko Atleticovih igrača otišao do tribine s najžešćim navijačima i pokušao ih smiriti.

Maskirani navijači

Igrači i trener Atletica razgovarali su s maskiranim navijačima od kojih je jedan bio spreman i utrčati u teren, ali su ga igrači smirili. Iako su navijači prestali bacati predmete, sudac je odlučio poslati igrače u svlačionicu.

Prekid je trajao 15-ak minuta, nakon čega su se igrači vratili na teren, a navijači su gromoglasnim zvižducima dočekali Courtoisa. Simeone je još jednom gestikulirao rukama prema njima da se smire te je utakmica nastavljena.

Atletico je svim silama pokušao doći do izjednačenja i u tome je uspio u petoj od deset minuta nadoknade. Javi Galan je fantastično proigrao Juana Correu, a on uz malo sreće uspio ugurati loptu u gol za konačnih 1:1.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.