Video: Ronaldo pjevušenjem odgovorio na zvižduke, Portugalci se opet žale na travnjak u Zenici

NAKON sinoćnjeg vatrenog dočeka u sarajevskoj zračnoj luci te ispred hotela u Zenici, portugalski reprezentativci ipak su se uspjeli odmoriti. Noć su proveli mirno i ugodno, pišu bh. mediji.

> Video: Navijači izviždali Portugalce pred hotelom u Zenici, Ronaldu skandirali "Messi, Messi"

> "Nismo teroristi i divljaci već narod koji je puno propatio. Pokazat ćemo to Portugalu"

Podsjetimo, nekoliko stotina navijača u zračnoj je luci dočekalo Portugalce i Cristiana Ronalda skandiranjem "Messi, Messi", a onda su ispred hotela "Zenica" izviždali cijelu protivničku momčad uz zazivanje imena "Džeko, Džeko".


Snimka koju su snimili kolege iz BiH pokazuje kakva je atmosfera vladala među Portugalcima unutar hotela, a prikazuje i jednog od najvećih svjetskih zvijezda Cristiana Ronalda kako pjevuši dok hodajući prema hotelskoj sobi sluša glazbu.

"Portugal nikada nije igrao na lošijem terenu"

Portugalci se i dalje ne mire s odlukom Uefe koja je odbila njihove žalbe na travnjak na stadionu Bilino polje u Zenici.

Jutros su predstavnici gostujuće reprezentacije pregledali teren i opet su pronašli razloge za nezadovoljstvo.

"Trava je gora nego prije nekoliko dana. Ništa se nije popravilo. Portugal nikada nije igrao a lošijem terenu", rekao je sportski direktor Portugala. Uefin delegat odbio je komentirati situaciju, a predsjednik portugalskog saveza potvrdio je kako bi se ponovo mogli žaliti Uefi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.