VIDEO Sinkovići pozivaju na današnji doček osvajača medalja

Foto: Profimedia

DANAS je na Trgu bana Jelačića doček hrvatskim sportašima koji su do sada osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Program počinje u 16:30 sati nastupom DJ-a i Zaprešić Boysa, a dolazak svih sportaša na Trg očekuje se do 17:30 sati.

Sudjelovanje na dočeku potvrdili su, između ostalih, zlatni veslači Martin i Valent Sinković i judašica Barbara Matić te brončani atletičarka Sandra Elkasević i strijelac Miran Maričić. Tenisačica Donna Vekić, koja je osvojila srebro, zbog drugih obaveza nije u Hrvatskoj. Uz njih, pozvani su i svi sportaši koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama, a do sutra će se vratiti u Hrvatsku. 

"Pozivamo sve Zagrepčane i građane Hrvatske koji mogu i nisu na godišnjim odmorima da dođu na Trg bana Jelačića da dočekamo naše sportaše i sportašice jer su oni to zaslužili svojim trudom i rezultatima. Ovisno o rezultatima i željama hrvatskih olimpijaca koji se još natječu u Parizu, moguć je još jedan doček u idućih tjedan dana, nakon njihovog povratka", poručili su iz Grada Zagreba.

Valent i Martin Sinković, koji su u Parizu osvojili svoju treću zlatnu medalju na olimpijskim igrama u karijeri, obranivši naslov olimpijskih prvaka u dvojcu bez kormilara, snimili su poziv građanima da dođu na doček:

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.