VIDEO Težak lom noge u Serie A. Golman smirivao ozlijeđenog Ukrajinca

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Venezije svladali su pred svojim navijačima Genou s 2:0 u prvoj subotnjoj utakmici 5. kola talijanske Serie A te tako pobjegli s dna ljestvice. Oba pogotka su pala u drugom poluvremenu i to nakon što je Finac Joel Pohjanpalo u 58. minuti zapucao kazneni udarac za domaću momčad. Pet minuta poslije Veneziju je u vodstvo doveo Gianluca Busio, a finski napadač se iskupio za nerealizirani jedanaesterac golom u 85. minuti, nakon sjajne akcije i ubačaja Johna Yeboe.

Utakmicu je obilježila i teška ozljeda gostujućeg veznog igrača, 31-godišnjeg Ukrajinca Ruslana Malinovskog, kojem je u 47. minuti pri klizećem startu noga zapela za podlogu te je došlo do prijeloma u predjelu desne potkoljenice. Za ukrajinskog reprezentativca ova je sezona zasigurno završena. Snimku ozljede možete pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je uznemirujuća i da je gledate na vlastitu odgovornost.

Bivši hrvatski reprezentativac Milan Badelj u ulozi kapetana je odigrao cijelu utakmicu za Genou. Prvom pobjedom u sezoni Venezia je došla do četiri boda čime je s posljednjeg mjesta privremeno skočila na 13. poziciju na ljestvici. Genoa je s bodom više na 11. mjestu. Na vrhu je Torino s 11 bodova iz pet nastupa, a bod manje i utakmicu manje ima drugoplasirani Udinese.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.