VIDEO Topovski udar eksplodirao pokraj nogometaša Crvene zvezde

Screenshot: Arena Sport

CRVENA ZVEZDA je pogotkom Mirka Ivanića iz 85. minute pobijedila Radnički 1923 na gostovanju u Gornjem Milanovcu u sedmom kolu srpskog nogometnog prvenstva. Crvena zvezda tako ni nakon šest susreta nije doživjela poraz te se sa 16 bodova nalazi na prvome mjestu. Radnički 1923 je deseti sa sedam bodova.

Međutim, u srpskim medijima se ne govori samo o ishodu susreta već i o trenutku s kraja prvog poluvremena. S tribine na kojoj su bili navijači Radničkog, poznati pod nadimkom Crveni đavoli, na teren je bačen topovski udar. Pao je i eksplodirao pokraj braniča Zvezde Vanje Drkušića (24).

Slovenski reprezentativac, koji je ovog ljeta došao na posudbu iz Zenita, uhvatio se za glavu. Zamijenjen je na poluvremenu, a izvori iz Crvene zvezde za srpske medije potvrdili su da mu nije bilo dobro nakon eksplozije topovskog udara.

Trener Radničkog Feđa Dudić također se uhvatio za glavu s obzirom na to da je bio blizu bačenog topovskog udara. Glavni sudac utakmice Milan Ilić nakratko je prekinuo utakmicu, dok su navijači opomenuti preko razglasa.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.