VIDEO Torcida došla u Rijeku i sukobila se s policijom

Screenshot: DalmaScreenshot: Xtinski portal

RIJEKA i Hajduk odigrat će danas s početkom u 20 sati derbi 8. kola SuperSport HNL-a. Vodeća Rijeka i s njim bodovno izjednačeni drugoplasirani gost sučelit će se u 102. po redu Jadranskom derbiju otkako se igra hrvatsko nogometno prvenstvo. Na dan utakmice u Rijeku je očekivano stigla i Torcida.

Najvatreniji navijači Hajduka okupili su se kod Kantride i ulicom krenuli prema Rujevici kada ih je zaustavila interventna policija. Navijačke stranice na Facebooku javljaju kako je došlo do sukoba i hapšenja, a objavljen je i video Torcide u Rijeci.

U blizini je bila i Armada

Prema informacijama s društvenih mreža, u blizini je bila i velika skupina Armade koja se na brzinu okupila kada im je dojavljeno da je Torcida stigla u grad, ali srećom nije došlo do direktnog obračuna Riječana i Splićana.

Policija je zatvorila tri od četiri prometne trake i navodno će Torcidu uoči utakmice sprovesti na stadion odnosno do kaveza namijenjenog gostujućim navijačima na Rujevici. Derbi bi se za sada trebao odviti prema planu.

Rijeka - Hajduk, upravo... Između 70 i 100 članova Torcide okupilo se kod stadiona Kantrida te su glavnom prometnicom...

Objavljuje TIFO NetworkNedjelja, 29. rujna 2024.
ad
Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.