VIDEO Torcida: Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione

RIJEKA i Hajduk odigrali su 0:0 na Rujevici u osmome kolu SuperSport HNL-a. Oba kluba sada imaju po 18 bodova te se nalaze na vrhu ljestvice, dok je treći Dinamo na 16 bodova. Na službenim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova objavljeno je da je na Jadranskom derbiju bilo oko 6700 gledatelja, od kojih je 300 bilo navijača Hajduka, smještenih u zatvoreni dio tribina riječkog stadiona.

Nogometaši trenera Gennara Gattusa nakon podjele bodova stali su pred Torcidu, koja ih je pozdravila pjesmom "Svetog Duje zvona zvone da pozdrave šampione...", što možete vidjeti i poslušati OVDJE.

Policija demantirala da je došlo do sukoba s navijačima Hajduka

Podsjetimo, policija je službenim priopćenjem demantirala priču da je uoči utakmice došlo do sukoba policijskih službenika i splitskih navijača. 

"Netočni su navodi pojedinih medija da je došlo do sukoba gostujućih navijača s policijskim službenicima. Policijski službenici danas su oko 12.15 sati zaustavili na riječkoj Kantridi, na raskrižju Liburnijske ulice i Ulice Vere Bratonje, pripadnike gostujuće navijačke skupine, od kojih je dio bio maskiran te su namjeravali u koloni proći riječkim gradskim prometnicama do središta grada.

Pri tome nije došlo do sukoba navijačke skupine i policijskih službenika, kako navode pojedini mediji, a upravo jer je procjena i reakcija policije bila točna i pravovremena. Policijski službenici su pripadnike te navijačke skupine službenim vozilima prevezli na kontroliranu lokaciju.

Inače, tijekom cijelog dana policija provodi sve potrebne mjere i radnje u cilju sprječavanja protupravnih ponašanja iz domene javnog reda i mira  i ostvarenja očekivane sigurnosti kako na području grada Rijeke i okolice gdje će se večeras na stadionu Rujevica održati nogometna utakmica između HNK Rijeka-HNK Hajduk", stoji u priopćenju MUP-a.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.