NOGOMET

VIDEO Udario ga kao Zidane pa loptom pogodio u glavu. Sam je krenuo iz igre

Screenshot: Sportklub

CRAIOVA i Sepsi jučer su odigrali drugi susret polufinala rumunjskog kupa. Nakon što je u prvoj utakmici Sepsi pobijedio 2:1, u uzvratu je s minimalnih 1:0 savladao suparnika te se plasirao u finale, u kojem će igrati protiv Voluntarija. Utakmicu je obilježio nesportski potez iz 86. minute.

Kapetan Craiove Nicusor Bancu pred kraj utakmice, nakon situacije uz aut-liniju, glavom je u prsa udario suparničkog igrača Stefana Ashkovskog. Nakon što je makedonski nogometaš pao na travnjak, Bancu ga je još pogodio loptom u glavu. Svjestan što je učinio, kapetan poraženog sastava odmah je krenuo napustiti utakmicu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE BANCU UDARIO SUPARNIKA

Dobio je crveni karton i tako podsjetio na 2006. godinu i finale Svjetskog prvenstva u kojemu je Zinedine Zidane glavom udario Marca Materazzija. Jedan od najboljih igrača u povijesti tako je na neslavan način zaključio bogatu karijeru. 

"Moje su riječi bile glupe, ali nisu zaslužile takvu reakciju. U svim četvrtima Rima, Napulja, Torina, Milana i Pariza čuju se i mnogo gore stvari. Govorio sam mu o sestri, a ne o majci, kako se moglo pročitati u novinama. Moja mati preminula je kada sam imao 15 godina, tako da mu nikada ne bih uvrijedio majku", rekao je Materazzi godinama nakon tog događaja u finalu SP-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.