VIDEO Vekić se slomila u izjavi nakon pobjede karijere. Pogodilo ju pitanje voditelja

Foto: Profimedia

HRVATSKA tenisačica Donna Vekić pobijedila je u četvrtfinalu Wimbledona Novozelanđanku Lulu Sun s 2:1 u setovima. Vekić, 37. igračica svijeta, izgubila je prvi set 5:7, no pobijedila u drugom 6:4, a u trećem apsolutno izdominirala te s dva breaka pomela Sun rezultatom 6:1.

"Iskreno, ne znam što bih rekla, vrlo težak meč. Gurala me do krajnjih granica. Ne znam što bih rekla, prva dva seta sam se osjećala kao da umirem, ali sam si govorila da se moram boriti dalje i čekati svoju šansu", rekla je Vekić nakon čega je voditelj podsjetio na to da je prije tri godine zbog ozljeda čak razmišljala o tome da se ostavi tenisa, a sada je u polufinalu Wimbledona.

Vekić se nakon toga rasplakala pa se sabrala i kratko rekla: "Imam na tribinama punu ložu ljudi bez kojih danas jednostavno ne bih bila ovdje."

"Tvoje lice mi govori da ne želiš više biti ovdje već da želiš otići do svoje obitelji i najmilijih kako bi podijelila sreću s njima. Čestitam ti", dodao je voditelj i završio intervju nakon meča. Izjavu pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.