VIDEO Vidović opet zabio za Bayern

Foto: EPA

MLADI hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović (20) postigao je i drugi gol za Bayern na ovim pripremama. Nakon što je prije deset dana zabio u 2:1 pobjedi nad Tottenhamom, sada je postigao treći pogodak u slavlju od 3:0 nad austrijskim prvoligašem Tirolom.

Vidović je u 80. minuti na asistenciju Nestoryja Irankude udarcem u padu s desetak metara postavio konačni rezultat. Bivši krilni napadač zagrebačkog Dinama odigrao je svih 90 minuta u utakmici s Tirolom. Vincent Kompany dosta je rotirao momčad pa Josip Stanišić nije konkurirao za nastup.

Vratio se nakon posudbe u Dinamu

Vidović je prošlu sezonu proveo na posudbi u Dinamu. Zagrebački klub to je platio 500 tisuća eura te je ponudio 1.7 milijuna eura kako bi ga otkupio, no Bayern nije prihvatio jer je tražio dvostruko više. Krilni napadač se tako vratio u minhenski klub.

Vidović je u Dinamu upisao 40 nastupa, devet pogodaka i četiri asistencije. Ranije u karijeri bio je na posudbi u nizozemskom Vitesseu te je igrao za drugu momčad Bayerna, s kojim ima ugovor do ljeta 2025. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 3.5 milijuna eura. Također, Vidović je U-21 reprezentativac Hrvatske, za koju ima 16 nastupa i dva pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.