Vinicius legendi Atletica: Gubitniče, nemaš ništa, a ja sam u Realu i imam dvije LP

Foto: Profimedia

ŽESTOK derbi odigrali su Atletico i Real (1:1) u osmom kolu La Lige. U nizu duela igrača velikih rivala viralan je postao onaj između Kokea, kapetana i legende Atletica, i Viniciusa, jedne od najvećih zvijezda Reala.

Čitači s usana koje su angažirale televizijske kuće DAZN i Movistar rekonstruirali su što je Vinicius izgovorio Kokeu nakon što ga je ovaj kritizirao da simulira da je fauliran. Vinicius, koji se do tada previjao po terenu od navodno velikih bolova nakon što je na njega startao Le Normand, na ove Kokeove riječi je skočio kao da mu nije ništa i krenuo s tiradom kontra suparnika. 

"Ti nemaš ništa, ništa, a ja imam dvije Lige prvaka", vikao je Vinicius te da pojača dojam pokazivao Kokeu dva prsta. Brazilac je zatim nastavio: "Da, dvije, a ti nijednu." Koke mu je na to ironično pljeskao, a Vinicius je nastavio.

"Ti si izgubio dva finala Lige prvaka, a ja sam u oba pobijedio. Ti gubiš jer si loš, a ja pobjeđujem. Zato i igram u Realu!" rekao je Vinicius pokazujući na amblem osvajača Lige prvaka na dresu. Na to su ga Modrić i Bellingham smirili, piše Marca.

Koke (32) je s Atleticom osvojio dva španjolska naslova i dvije Europa lige te Kup kralja. No, izgubio je oba finala Lige prvaka koja je igrao, i to protiv Reala 2014. i 2016. godine. Vinicius, koji je tada imao 13 i 15 godina, to dakako zna i zato mu se tako dodatno narugao.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.