Viralna akcija i golčina Bellinghama i Mbappea: "Europa drhti od ove magije"

Foto: Profimedia

REAL je na svojem terenu pobijedio Alaves 3:2 u sedmom kolu La Lige. Od pet golova najviše pažnje privukao je drugi Realov. Akciju je pokrenuo Kylian Mbappe i petom dodao loptu Judeu Bellinghamu. Ovaj mu je vratio loptu tako da ju je poslao u prostor za natrčalog Francuza. On je izbio pred gol, prihvatio loptu pa lažnjakom poslao suparnika u prazno i onda zabio sedmi gol u devetoj utakmici za Real. Možete ga pogledati OVDJE.

Španjolski mediji oduševljeni su suradnjom najvećih zvijezda prvaka Španjolske i Europe. Marca pod naslovom "Mbappe magijom s Bellinghamom potpisao prvu golčinu u Madridu" piše: "Kada dva igrača ogromne kvalitete udruže snage, normalno je da će iz tog saveza procvjetati nešto krasno za navijače. Upravo to izveli su Mbappe i Bellingham i tako uzrokovali ludilo na Bernabeuu."

As, drugi madridski sportski medij, o ovome piše pod naslovom "Mbappeov prvi nezaboravni gol na Bernabeuu od kojeg Europa drhti" te dodaje: "Francuz se udružio s Bellinghamom kako bi nacrtao remek-djelo svog poentiranja, ali najviše je oduševio dodavanjem petom Englezu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.