Viralna blatnjava oranica dobila je jedan od najboljih travnjaka u Hrvatskoj

Foto: Croatia Zmijavci

CROATIA iz Zmijavaca pobijedila je Jarun 1:0 u osmom kolu SuperSport 1. NL. Gol odluke djelo je 19-godišnjeg Domagoja Čuline iz 23. minute. Ova je utakmica za domaćina bila posebno emotivna jer se igrala na potpuno obnovljenom travnjaku, ali i sportskom kompleksu ŠRC Marijan Šuto Mrma.

Od oranice do travnjaka

Tako se jedan od najgorih terena u hrvatskom nogometu pretvorio u jedan od najkvalitetnijih, a ceremoniji je prisustvovao i HNS-ov predsjednik Marijan Kustić. Slavlju u svlačionici pridružio se i Marko Perković Thompson, veliki prijatelj kluba i uvijek rado viđen gost u Imotskoj krajini, piše Dalmatinski nogomet.

Ovog je proljeća situacija s terena u Zmijavcima postala viralna. Croatia i Zrinski Osječko odigrali su tada bez pogodaka u 21. kolu SuperSport 1. NL. Teren u Zmijavcima bio je u vrlo lošem stanju i nijedna momčad nije mogla razviti igru. To je stvorilo i ogromne poteškoće uoči izvođenja jedanaesterca jer su igrači rukama kopali blato kako bi se stekli uvjeti za izvođenje.

Kustić: Stadion Croatiji može biti na ponos

"Iznimno nas raduje svaki iskorak po pitanju nogometne infrastrukture u Hrvatskoj i stoga mogu samo čestitati svima u Croatiji Zmijavci što su uspješno odradili ovakav projekt jer im stadion uistinu može biti na ponos te temelj za daljnji kvalitetan rad.

Zahvaljujem načelniku Šuti i općini Zmijavci što su prepoznali važnost nogometne infrastrukture, kao i županiji te svima koji su pomogli u ovom projektu. Travnjak je prekrasan, obnovljeni stadion izgleda odlično, vidjeli smo koliko u takvim dobrim uvjetima uživaju i igrači i publika te je to najbolji pokazatelj vrijednosti ovakvog ulaganja", poručio je Marijan Kustić, prenosi HNS.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.