Vlasnik Šibenika: Hvala Bogu da su igrači odbili Komakov poziv da napuste teren

Screenshot: HRT

ŠIBENIK se jučer u dramatičnoj utakmici na osječkom Gradskom vrtu pobjedom nad Zrinskim ekspresno vratio u SuperSport HNL. Taj sportski uspjeh, ostvaren pod vodstvom trenera Marija Carevića, možda je uvod u bolju nogometnu budućnost Šibenika. Predsjednik i vlasnik kluba sa Šubićevca Željko Karajica bio je gost na HRT-u.

"Vodili smo 33 kola, da je netko pisao dramu o našem povratku, ne bi je napisao bolje. Jučer smo slavili, jutros kad smo se probudili gledamo još naslove. Tek nam sjeda da smo opet u prvoj ligi. Danas ćemo to još proslaviti i odmah kreće rad za sljedeću sezonu", rekao je Karajica. 

Vlasnik Zrinskog Ivan Komak obrušio se na suce zbog dva crvena kartona i penala za Šibenik. Tražio je od svojih igrača da čak i napuste travnjak. "Duže sam u sportu i znam takve reakcije. Prošle sezone ispali smo iz prve lige i niste od mene čuli jedan komentar o sucima. Izgubili smo, ispali, naša krivica, primili smo se rada, krenuli u novu sezonu. To je tako, sad su krivi suci, ovo-ono", rekao je Karajica pa dodao:

"Gledao sam jučer još isječke, žao mi je, ali bio je penal, a bio je i crveni karton. Hvala Bogu da su igrači odbili njegov poziv da napuste teren, dečkima nemam što reći, a to što njihov predsjednik misli da su svi protiv njega je druga stvar. Zrinski je bio fenomenalan suparnik, drugi put ćemo vjerojatno mi plakati, takav je sport."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.