Vori upozorava na Norvežane, njihov izbornik na EP-u želi polufinale!



HRVATSKA rukometna reprezentacija otvara EP u Grazu protiv Norveške, reprezentacije protiv koje su dosad igrali samo u prvim fazama natjecanja.



Prvi cilj Hrvatske je, naravno, ući u drugi krug, no nitko u momčadi ne bježi od epiteta favorita natjecanja. Iako je u pomlađenom sastavu, od Hrvatske se mnogo očekuje. Naši reprezentativci su svjesni da je najteži protivnik u skupini Rusija, no nitko olako ne shvaća Norvežane. Momčad je to koju krasi zajedništvo, strpljiv napad i skandinavska hladnokrvnost, potencijalna su mina u Austriji.

"Norvežani su jako opasni. Imaju dobre vanjske koji pucaju sa svih pozicija, a u obrani igraju 6-0 i dobro udaraju, tuku. Osim toga, na golu imaju Egea, koji je u strašnoj formi, barem po onome što sam vidio na kazetama", skautirao je Igor Vori prve protivnike na jedinom natjecanju s kojeg ova generacija nema zlato.



Norvežani vjeruju u povijesni uspjeh u Austriji

Prvi put u službenoj utakmici obranu 3-2-1 zamijenit će granitna 6-0 obrana s visokim igračima. To bi trebao biti recept za pobjedu, naravno da kiks protiv Norvežana nije dobrodošao. Oni vjeruju da mogu daleko, iako niti u Skandinaviji nisu među jačima. Njihov je trener najavio borbu za polufinale!

"Konačno smo sazrijeli za veliki rezultat, borit ćemo se za polufinale", kaže izbornik Robert Hedin, koji na temu Hrvatske okreće pilu naopako.

"Prejaka momčad, jednostavno prejaka, nije mi drago što ih srećemo na početku turnira", kaže Hedin. Svoje igrače sigurno uvjerava u suprotno, da su sposobni napraviti senzaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.