Vučić: Srbi uvijek moraju biti na vrhu. Recite što treba napraviti i ulažemo novac

Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

NAKON što je neposredno nakon ispadanja Srbije s Eura bio direktan i jasno nastup u Njemačkoj proglasio debaklom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dan nakon je već malo ublažio retoriku i poslao je neke prilično pomirljive poruke prema izborniku Srbije Draganu Stojkoviću i prvom čovjeku FSS-a Draganu Džajiću.

''Ne bavim se ja time i ne želim biti dio kluba koji će pljuvati po Piksiju i Džajiću. To su legende srpskog nogometa. Narod je želio i zaslužio je puno više. Kao što je zaslužio više i naš rukomet.  Čuo sam se s Milenom Delić i rekao sam da joj ćemo za 7 do 10 dana, kad sve prođe, hladne glave razgovarati i vidjeti kako da popravimo situaciju. Kako da u rukometu i nogometu imamo bolje rezultate i kako da nadiđemo taj naš gubitnički mentalitet da je dobro ako nismo primili pet ili 10 golova", komentirao je za srpske medije Vučić pa je nastavio:

Srbi uvijek moraju biti na vrhu. Recite što treba napraviti i ulažemo novac 

''Sretan sam kad smo u prvih pet ili šest, a ne kad smo 20. ili 35. To želim da promijenimo. Ako možemo po stopi rasta biti prvi u Europi, onda možemo u nogometu biti bar među prvih osam. Recite što da treba napraviti i uložit ćemo novac. Već ga ulažemo. Tražimo samo rezultate, ništa više. Sjest ću s Džajićem i Stojkovićem i pričat ćemo. To su moji drugovi. Ne želim pričati o ostavkama, želim samo promjene. Očekujem ozbiljan razgovor jer nitko u Srbiji ne želi se zadovoljiti 17. ili 21. mjestom u Europi. Srbi uvijek trebaju biti u vrhu. Hoću da se bore za to.''
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.