regija

Vučić u avionu obećao igračima Srbije nagradu izbace li Portugal. Evo koliko će dati

Foto: Pixell

PORTUGAL je sinoć odigrao 0:0 na gostovanju protiv Iraca, ali i taj remi mu daje veliku prednost u odnosu na Srbiju uoči zadnjeg kola. Portugal i Srbija će u nedjelju odlučiti tko će ići direktno u Katar, a Srbiji igra samo pobjeda.

Reprezentacija Srbije večeras je krenula u Lisabon, a prije polaska u avion je ušao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je održao govor i obećao igračima nagradu ako se plasiraju u Katar u nedjelju.

''I da ih pobijedite u Portugalu. Vidite, ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, i onako će mene napadati. Vi lijepo tamo sretno otputujte, pobijedite ih tamo, razveselite narod. Došao sam vam reći koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje i u dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobijedite, milijun eura da ih podijelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja vam ne mogu reći da odete tamo i da igrate, ja vam kažem idite tamo i pobijedite. Mi ćemo poštivati bilo koji rezultat ako date sve od sebe'', rekao je Vučić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.