Vujošević: Beograd je dokazao da je košarkaška prijestolnica Europe

"ATMOSFERA je bila predivna, a Beograd je pokazao da je košarkaška prijestonica Europe", rekao je nakon trijumfa protiv Panathinaikosa u prepunoj beogradskoj Areni trener Partizana Duško Vujošević, prenosi B92. Utakmicu je došlo pogledati preko 22 tisuće gledatelja što je novi rekord Eurolige.

"Ovo je bila jako kvalitetna utakmica, prije svega u obrani. U prve dvije četvrtine imali smo određeni strah vjerojatno kao posljedicu obaveze prema navijačima koji su ispunili Arenu. U nastavku utakmice smo uspjeli preći preko toga i pokazali smo da možemo odigrati čvrsto i atraktivno", dodao je Vujošević.

Partizan će u četvrtfinalu Eurolige igrati protiv ruskog CSKA.

"Nismo favoriti protiv CSKA. Ovi momci su dosadašnjem ponašanjem, igrom i rezultatima skinuli sa sebe sve obaveze. Još ne znamo u kojoj ćemo dvorani igrati protiv njih, tek treba dobro razmisliti", objašnjava Partizanov trener.

Obradović: Čestitam Beogradu na spektaklu

Trener Panathinaikosa, Duško Obradović čestitao je igračima Partizana, a posebno je nahvalio atmosferu u beogradskoj Areni.

"Drago mi je zbog ovog spektakla jer su navijači napunili Arenu. Čestitam Partizanu na pobijedi i na velikom uspijehu koji su napravili plasmanom u četvrtfinale. Nama ostaje pobijediti u posljednjem kolu protiv Malage i potvrditi prvo mjesto", rekao je proslavljeni trener nakon utakmice.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.