HRVATSKI NOGOMET

Vukovar dobio jedan od najčudnijih crvenih kartona: "Nadamo se da sudac ima loš dan"

NA UTAKMICI između NK Čepina i HNK Vukovara 1991 (0:2) u 28. kolu 3. HNL Istok viđen je jedan od najbizarnijih crvenih kartona u posljednje vrijeme. Vukovarci, koji se bore za naslov prvaka, ostali su u Čepinu s igračem manje pri 1:0 vodstvu. Situacija se dogodila u sudačkoj nadoknadi prvoga poluvremena kada se ofenzivac domaćina sletio prema golu Vukovara.

Njega su pratila dvojica gostujućih defenzivaca u trku, a onda je Čepinov igrač pao. Sudac Alen Dobraš iz Požege isključio je gostujućeg igrača Marija Tadića i bacio u nevjericu Vukovarce. Vukovarski klub odmah se oglasio na svojim društvenim mrežama snimkom sporne situacije.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SITUACIJU.

"Ne, dobro ste vidjeli. Naš Mario Tadić je za ovo dobio crveni karton pri 1:0 vodstvu Vukovara u Čepinu. Želimo vjerovati da sudac Alen Dobraš ima samo loš dan."

Schildenfelda nasmijao crveni karton

Video je na Instagramu prokomentirao nekadašnji hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld u duhovitom tonu.

"Strašno, opasna igra. Udara ga na podu igrač Vukovara! Namjerno! Zadnji igrač... Minimalno 5 utakmica kazne", napisao je iskusni stoper.

Vukovar je u drugom poluvremenu uspio povisiti na 2:0 i doći do važne pobjede u borbi za titulu na Istoku, unatoč brojčanom hendikepu na terenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.