Vuković se oprostio od Budućnosti: Pomoći ću Hajduku da postane prvak

U HAJDUKU su još uvijek nedostupni za bilo kakav komentar vezano uz dolazak Ivana Vukovića, a kapetan Budućnosti već se oprostio od svog kluba.

> Cico Kranjčar: Vuković bi bio pojačanje za Hajduk, radi se o izrazitom gol-igraču

"Budućnost mi je pružila sve, zahvaljujem se predsjedniku, sportskom direktoru i treneru te naravno, suigračima, bez kojih ne bih mogao postići sve ovo. Sretan sam jer znam da će Budućnost s novcem koji će dobiti za mene puno bolje funkcionirati."

"Odlazim u veliki klub, koji ima najbolje navijače na Balkanu"

"Prezadovoljan sam, dobio sam strašnu priliku da se pokažem na većoj razini. Odlazim u veliki klub, s najboljim navijačima na Balkanu i nadam se da ću u Hajduku zabijati kao što sam to radio u Budućnosti", izjavio je Vuković, najbolji igrač i strijelac momčadi iz Podgorice:

"Drago mi je što me u Hajduku čeka jaka konkurencija, ekipa je također jaka i nadam se da ću i ja pomoći da klub nakon dugo vremena osvoji naslov prvaka. Vjerujem da ću opravdati povjerenje", rekao je za vijesti.me Vuković, za kojeg će Hajduk navodno izdvojiti 250 tisuća eura, a njegova bi godišnja gaža iznosila maksimalnih 100 tisuća eura.

Vuković se veseli Hajduku i okršaju s Barcelonom: "Oni su najjači mogući sastav, nitko se nije naigrao protiv njih, ali normalno je nadati se da možemo izvući dobar rezultat", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.