Boks

Wilderu propao revanš protiv Furyja koji se može početi pripremati za Joshuu

Foto: EPA

DAILY Mail je danas ekskluzivno objavio kako neće biti trećeg meča teškaških boksačkih zvijezda Tysona Furyja i Deontaya Wildera.

Amerikancu je istekao rok u kojem može odraditi revanš s Furyjem koji mu je naslov oduzeo krajem veljače ove godine. Naprosto je Wilderu istekla obaveza u ugovoru koju je prema njemu imao Fury u odrađivanju revanša.

Wilderov menadžer tvrdi kako otkazivanje meča nije istina

Ipak, World Boxing News je odmah po objavi vijesti kontaktirao Wilderova menadžera Shellyja Finkela koji je kazao kako je borba između njegova pulena i Furyja još u igri.

"Otkazivanje revanša jednostavno nije istina. Deontay Wilder će se u prosincu boriti s Tysonom Furyjem. Još uvijek radimo na toj borbi i javit ćemo vam nove informacije", kazao je Finkel.

Furyja u travnju očekuje borba protiv Joshue

Ako se vijest o otkazivanju revanša pokaže točnom, Fury se može posvetiti pripremi za borbu protiv Anthonyja Joshue u kojoj će biti objedinjeni svi najcjenjeniji teškaški pojasevi. Meč bi trebao biti održan u travnju 2021. godine na stadionu Wembley ako epidemiološka situacija dopusti i popusti lockdown u Velikoj Britaniji. Druge opcije za tu borbu su Bliski istok i Kina

Joshua prije borbe protiv Furyja mora obraniti WBA, IBF i WBO pojaseve protiv Bugarina Kubrata Puleva 12. prosinca, a Fury bi također u prosincu trebao odraditi jednu lakšu obranu naslova kao pripremu za meč sa sunarodnjakom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.