Wright o Modriću: Ne možeš samo gledati igrača jer si ti Luka Modrić. Isprati ga

HRVATSKA je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula je rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova.

Hrvatska je odigrala grozno prvo poluvrijeme, a u zaostatku se našla već u 11. minuti. Jasir Asani ubacio je s desnog krila, a Qazim Laci je ostao sam na petercu i glavom provukao loptu ispred Dominika Livakovića, koji je možda mogao i bolje reagirati.

Legenda Arsenala žestoko po Modriću

No, za legendu Arsenala i jednog od najboljih napadača u povijesti slavnog londonskog kluba veliki krivac za prvi pogodak Albanaca je Luka Modrić za kojeg je rekao da je trebao ispratiti Lacija kod gola Albanije.

"On mora preuzeti odgovornost, a umjesto toga je samo ispratio Lacija i to nitko nije primijetio. Netko je morao preuzeti Lacija. Ne smiješ ga samo gledati jer si Luka Modrić. Isprati ga do kraja", rekao je Wright za ITV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.